Öncelikle aramıza hoşgeldin Çağatay. Çektiğin fotoğraflar çok güzel olmuş. Otamdaki sis ve renkli spotların oluşturduğu hava gerçekten çok iyi olmuş. İyi çalışmlar diyor ve herzaman fotoğraflarını görmek istediğimizi belirtmek istiyorum.
kusura bakmayın ben iyimser olamayacam. iki en nefret ettiğim insancığı nasıl çekerseniz çekin duygusal düşünürsem 5 para etmez . ama objektif olarak ucuz magazin gazetelerindeki fotoraflar gibi. bence fotograf çekmeye değer şeyler çekilmeli ya da değmeyen şeyleri orginal yansıtmak gerekir.
Bulent Admin
Mesaj Sayısı : 229 Yaş : 47 Yaşadığı yer : İstanbul Kayıt tarihi : 01/11/06
Ataman mesajında düzgün bi uslup kullanırsan daha güzel olur burda fotoğrafları paylaşıyoruz sadece. Artı çağatay 10 senden fazladır fotoğrafçılık yapıyor. Çağatayın kullandığı makina gayet iyi bir makina kendisi basın fotoğrafçılığıda yapıyo. Fotoğrafların karanlık olmaları onların ucuz gazete fotoğrafları oldugu anlamına gelmez
Elestirinize saygı duyarım,ancak bu kareler magazin yada ucuz gazete fotografları degil hicbir zaman bu şekilde kullanılmadi.Izmir'de Freelance olarak calışıyorum bu fotograflar "Sahne" fotograflarıdır.
özür dilerim vize döneminde baya bir aşırı sinirli oluyorum sert değil çok kaba bir uslub olmuş tekrar tekrar özür dilerim ama nefret ediyorum ikisinden