THE MARMARA CAFE�DE FOTOĞRAF VAKFI SERGİLERİ
CEMİL AĞACIKOĞLU İLE DEVAM EDİYOR!
Usta fotoğrafçılardan çok özel fotoğraflar, Fotoğraf Vakfı�nın organizasyonuyla The Marmara Cafe�de sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor .
Fotoğraf Vakfı, The Marmara Hotels işbirliği ile �The Marmara Cafe�de Fotoğraf Vakfı Sergileri� başlığı altında gerçekleşen fotoğraf sergisi serisine Cemil Ağacıkoğlu ile devam ediyor.
Ülkemizin usta fotoğrafçılarından Cemil Ağacıkoğlu�nun �Kapadokya� adlı sergisiyle 3 Mart Cumartesi günü başlayacak olan serinin üçüncü sergisi 30 Mart 2007 tarihine kadar açık kalacak.
Kapadokya bölgesinin zamandan soyutlanmış büyülü dünyasında kendi iç yolculuğuna çıkan fotoğrafçı şunları söylüyor: �Zamana yenilen ben miyim? Sadece ben egosunu paylaşmak bile hafifletir, düşüncesi beni nerelere götürür? Bu duygular attı beni Kapadokya�ya. Orada gördüğüm büyük yükseltilerdeki acı kıvrımları tek başıma olmadığımın kanıtıydı. Mükemmel duruşuyla yüzyıllardır iklim şartlarına direnen, bildiklerini sadece kendiyle paylaşan ve içinde tutabilen bu güç nasıl bir kimyadır?�
İlki İzzet Keribar�ın �Portreler� isimli sergisiyle başlayan fotoğraf sergileri serisi, ardından Şubat ayında Arif Aşçı�nın �İstanbul Panorama� ile devam etti ve Mart ayında da Cemil Ağacıkoğlu�nun �Kapadokya� fotoğrafları, İstanbul�un merkezinde, Taksim Meydanı�nda yer alan The Marmara Hotels - The Marmara Cafe�de izleyici ile buluşacak.
Öte yandan, �The Marmara Cafe�de Fotoğraf Vakfı Sergileri� kapsamında açılacak sergilerde yer alan fotoğraflar sanatseverlerin koleksiyonları için satışa da sunuluyor.
Kaynak:
www.fotografvakfi.org