| ada fotoğrafları | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
grammatton Müptela
| Konu: ada fotoğrafları Ptsi Nis. 09, 2007 1:47 pm | |
| | |
|
| |
meliha Müptela
| Konu: Geri: ada fotoğrafları Ptsi Nis. 09, 2007 2:28 pm | |
| çok güzel fotoğrafalar son karedeki martının yüzü dönük olsaydı ve netlik martıda olsaydı tam süper olcakmış eline sağlık yeni makinan ile güzel fotoğraflar bekliyoruz | |
|
| |
Bulent Admin
Mesaj Sayısı : 229 Yaş : 47 Yaşadığı yer : İstanbul Kayıt tarihi : 01/11/06
| Konu: Geri: ada fotoğrafları Ptsi Nis. 09, 2007 2:53 pm | |
| Fotoğraflar güzel olmuş Eyüp eline ve makinan sağlık. Makinan tekrar hayırlı olsun nice güzel karelere. Son fotoğrafta Meliha ile aynı fikirdeyim en azından netlik olsaymış çok güzel olacakmış. Bende birazdan ekliyorum fotoğrafları. Gezi çok güzeldi en kısa sürede yeniden ve daha çok katılımla tekrar bu geziyi yapalım şöyle piknikli felan | |
|
| |
grammatton Müptela
| Konu: Geri: ada fotoğrafları Ptsi Nis. 09, 2007 4:16 pm | |
| hepinize sonsuz teşekkürler ada gerçekden keyfili geçti bazı arkadaşlar sitem ediyo ama biz forma yazdık gelmiyenler için (özellikle ataman ) formu takip edersek bi problem olmaz kanatindeyimm | |
|
| |
AzE Müptela
| Konu: Geri: ada fotoğrafları Salı Nis. 10, 2007 9:30 pm | |
| Arkadaşlar gezi gerçekten güzeldi,o kadar yorulmuşumki şimdi şimdi kendime gelmeye başladm.gezmekten mi gülmekten mi yoruldum bilemiyom fotoğraflar güzel daha ilginçleri de vardı onlar nerde! at güzelmiş biz çekemedik! eline sağlık,yeni makinene de | |
|
| |
Sue Yeni Uye
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 43 Yaşadığı yer : İstanbul Kayıt tarihi : 09/11/06
| Konu: Geri: ada fotoğrafları Çarş. Nis. 11, 2007 4:15 pm | |
| Ellerinize gözlerinize sağlık arkadaşlar,her nekadar sizin kadar profesyonel -hatta profesyonel olamasam da bir dahakine gezilere gelmek isterim ben de.Zira en başından beri hep gelmek istiyorum.Ben gelemiyorsam siz gelin bana ) Belki de yeni nesil w40'imdan utanıyorumdur kimbilir... Umarım birgün .... Saygılar.. | |
|
| |
Bulent Admin
Mesaj Sayısı : 229 Yaş : 47 Yaşadığı yer : İstanbul Kayıt tarihi : 01/11/06
| Konu: Geri: ada fotoğrafları Çarş. Nis. 11, 2007 4:44 pm | |
| Sue sonunda sitemize yazabildin hoşgeldin dicem uye olalı çok oldu heralde yoğunsun ondan yazamadın bu zamana kadar. Sen bizim kursta değilsin ama bunun gibi gezilerde senin gibi fotoğraf sever bir arkadaşımızı yanımızda görmek isteriz al ciyhunuda gelin beraber yakında çok gezimiz olacak hele bir havalar ısınsın. Dijital kompakt farketmez. Sonuçta hepsi fotoğraf makinası değilmi Tekrar hoşgeldin | |
|
| |
Sue Yeni Uye
| Konu: Geri: ada fotoğrafları Çarş. Nis. 11, 2007 4:50 pm | |
| Ehehe Sağol Bülent,yoğunluk ve utangaçlık karıştı,biraz daha özgüven depolamam lazım sanırım fotoğraf konusunda ,zira sen de bilirsin bir foruma üye isen senden illa ki o forum ile alakalı birşeyler görmek isterler (çok tanıdık değil mi ) Şaka bir yana,biraz işleri toparlayayım 'siz usta abi ve ablalarımdan birşeyler öğrenmek ' bahanesi altında aranıza karışmak isterim. Ayrıca Topic'i şişirdiğim için de özür dilerim : ) | |
|
| |
grammatton Müptela
| Konu: Geri: ada fotoğrafları Çarş. Nis. 11, 2007 5:06 pm | |
| aramıza tekrar hoşgeldin sue diğer gezilerimizde aramızda görmek dileğiyle | |
|
| |
Sue Yeni Uye
| Konu: Geri: ada fotoğrafları Çarş. Nis. 11, 2007 5:16 pm | |
| Hoşbulduk grammatton , haddim olmadan geleceğim : )
Teşekkürler | |
|
| |
vetataman Müptela
| Konu: Geri: ada fotoğrafları C.tesi Nis. 14, 2007 2:43 am | |
| eleştirel gümbür gümbür: 1. fotograftaki adam bisiklete mi biniyor? çözüm yandan çekilmeli bisiklet kaçarsa tüh denilebilir 2. fotografta hiç bir şey anlatmayan muhteşem ortalanmış bir at arabası da eeeeeeee? 3. kadrajı dolduran bir beyaz at da where is the aciton? 4. de de aynı hata 5. martı güzel eh 6 ne peki martı popposu mu? hem net de değil
eyüp umarım darılmazsın. fotograflar çok nesnel biraz kendinden bişiler kat senin çinde güzel şeyler var hepimiz biliyoruz ama çok düz anlatım bunlar ve kompozisyon olarak hepsi kadrajın tam ortasında dolu dolu ço büyük bir boğulma var hareket etkileri mesela fayton mu biraz boş bırak önünü de fayron gitsin herşeyden fotograf çıkar ama herşey fotograf değildir.
bence profesyonellik sadece duygusal bir konu | |
|
| |
| ada fotoğrafları | |
|