| Lilipop (puzzle pop) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Gülçin Bağımlı
| Konu: Lilipop (puzzle pop) Perş. Ocak 03, 2008 9:49 pm | |
| | |
|
| |
Bulent Admin
Mesaj Sayısı : 229 Yaş : 47 Yaşadığı yer : İstanbul Kayıt tarihi : 01/11/06
| Konu: Geri: Lilipop (puzzle pop) Cuma Ocak 04, 2008 11:33 am | |
| Gülçin selamlar. Farklı bir çalışma olmuş. Bence daha güzel olabilirdi sen bence bu deneme üzerinde biraz daha çalış derim. Çok daha güzel bir şey çıkabilir ortaya. Lolipopların sapları kare formundan çok silindirik olabilir mesela. Kolay gelsin iyi çalışmalar. | |
|
| |
Gülçin Bağımlı
| Konu: Geri: Lilipop (puzzle pop) Cuma Ocak 04, 2008 3:54 pm | |
| Slm Bülent,önerilerini dikkate alıp tekrar düzenlicem ilk aklıma gelen şeyleri döktüm ps'ye.hoş ilk aklıma gelenden şimdi uzak olsa da:). ama deneyelim gerçi onunda başka bi düzenlemeye dönüşmesi olası ) | |
|
| |
Bulent Admin
| Konu: Geri: Lilipop (puzzle pop) Cuma Ocak 04, 2008 4:00 pm | |
| hep öyle olur zaten birşeye başlarsın sonra şekillenir başka birşeyler gelir insanın aklına Nasıl gidiyor bu arada kurs? | |
|
| |
Gülçin Bağımlı
| Konu: Geri: Lilipop (puzzle pop) Cuma Ocak 04, 2008 7:16 pm | |
| evet kesinlikle öyle.kurs çok iyi gidiyor.artık bi logom bile var ya da bi sürü demeliydim .yarın sınavım-ız var.(aze de dahil sıra arkadaşım benimmmm ).bakalım ne edcez | |
|
| |
Gülçin Bağımlı
| Konu: Geri: Lilipop (puzzle pop) Cuma Ocak 04, 2008 7:18 pm | |
| sen neler yapıyorsun Bülent? | |
|
| |
grammatton Müptela
| Konu: Geri: Lilipop (puzzle pop) Cuma Ocak 04, 2008 7:46 pm | |
| bülent kayıplardasın ya gözükmüyon artık iyce koptn bizden
gülçin selam fotoğrafına değişiklik katarak güzel bi tarz oluşturmuşssun sanırım zamanla daha iyileri gelcek görüşmek üzere | |
|
| |
Bulent Admin
| Konu: Geri: Lilipop (puzzle pop) Cuma Ocak 04, 2008 11:09 pm | |
| İyiyim Gülçin iş güç işte nasıl olsun. Arkadaşlar kusura bakmayın bu aralar herkesi ihmal ettim. Arada forumu canlandırmaya çalışıyorum. Ocak 19 yada 20 gibi bolu abanta günü birlik gezi yapalım diyorum. Günler azalıyor herkes kararını bildirirse sevinirim. Aklıma gelmişken buradan tekrar hatırlatmak istedim Gülçin umarım iyi geçer sınavınız. Aze yede selamlar. Eyüp kusura bakma kardeşim. En kısa zamanda telaffi edicez toplu bir buluşma yaparız olmazsa en sonuncusuna gelemedim kusura bakmayın. Gece gündüz çalışıyoruz bu aralar yarında çalışıcam. En kısa zamanda görüşmek üzere. | |
|
| |
Gülçin Bağımlı
| Konu: Geri: Lilipop (puzzle pop) C.tesi Ocak 05, 2008 2:31 am | |
| sınav dileklerin için teşekkür ederim Bülent,herkes bi koşturmaca da...tatil günleri çalışmak zor gelir ya:S...ve Eyüp sanada teşekkür ediyorum,fotoğrafım hakkında ki görüşlerin için.ne derler, şöyle bir laf vardı;"yaptıklarım,yapacaklarımın garantisidir" diye | |
|
| |
| Lilipop (puzzle pop) | |
|