KARANLIK ODA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
KARANLIK ODA

ANI YAKALAMAK

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

BANA SAATİ SÖYLE(3 Stil'de)

4 posters
YazarMesaj
8
Müptela
Müptela
8

Erkek

BANA SAATİ SÖYLE(3 Stil'de) Empty
MesajKonu: BANA SAATİ SÖYLE(3 Stil'de)   BANA SAATİ SÖYLE(3 Stil'de) Icon_minitimeCuma Ara. 08, 2006 6:54 pm

Renkli:
BANA SAATİ SÖYLE(3 Stil'de) 1ie8

Siyah-Beyaz:
BANA SAATİ SÖYLE(3 Stil'de) 2yr3

Falaş ışığının çıktığı yer parmakla kapatılmıştır:
BANA SAATİ SÖYLE(3 Stil'de) 3ls5
Bulent
Admin
Admin
Bulent

Erkek
Yaşadığı yer : İstanbul

MesajKonu: Geri: BANA SAATİ SÖYLE(3 Stil'de)   BANA SAATİ SÖYLE(3 Stil'de) Icon_minitimeC.tesi Ara. 09, 2006 12:28 am

8 değişik bir çalışma olmuş. aynı kareyi 3 farklı yöntemle çekmek güzel olmuş. Parmakla flaşı kapamak sanki kırmızı filitre kullanılmış etkisi vermiş. Hepsinde de flash kullandınız sanırım.

Işığınız bol olsun.

Bu arada verdiğiniz linklere müdahele ettim eklediğiniz fotoğrafların direk sayfada görünebilmesi için verdiğiniz linki seçerek üsteki "image" düğmesine tıklarsanız verdiğiniz link otomatik olarak sayfada tam boyut görünecektir. Birde kendiniz tanışma bölümünde tanıtırsanız sevinirim hangi kurstan olduğunuzuda yazarsanız seviniriz. İyi çalışmalar.
https://fotograf.editboard.com
8
Müptela
Müptela
8

Erkek

MesajKonu: Geri: BANA SAATİ SÖYLE(3 Stil'de)   BANA SAATİ SÖYLE(3 Stil'de) Icon_minitimeC.tesi Ara. 09, 2006 1:15 am

Verdiğin ipucu ve düzeltmeler için sağol Bülent.Ayrıca tanışma bölümünüde düzenleyeceğim.Ayrıca hepsinde flaş vardı ,evet.Tekrar teşekkürler.
vetataman
Müptela
Müptela
vetataman

Erkek

MesajKonu: Geri: BANA SAATİ SÖYLE(3 Stil'de)   BANA SAATİ SÖYLE(3 Stil'de) Icon_minitimeCuma Ara. 15, 2006 7:28 pm

hmm
İnci Çelme
Yeni Uye
Yeni Uye
İnci Çelme

MesajKonu: Geri: BANA SAATİ SÖYLE(3 Stil'de)   BANA SAATİ SÖYLE(3 Stil'de) Icon_minitimePaz Şub. 18, 2007 11:37 pm

Very Happy

BANA SAATİ SÖYLE(3 Stil'de)
1 sayfadaki 1 sayfası