| haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu | |
|
+6Bulent gbahar Bilgen adem yener grammatton vetataman 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
vetataman Müptela
| Konu: haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu C.tesi Ocak 27, 2007 12:42 am | |
| ismekin haliç konulu yarışmasında mansiyon alan Adem YENER'i ve BİLGEN'i kutluyoruz.
kutlama partisi pazar feshanede herkes gelsin | |
|
| |
grammatton Müptela
| Konu: Geri: haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu C.tesi Ocak 27, 2007 11:17 am | |
| tebrikler bilgen ve ademi kutluyorum pazar günü ordayız inş. | |
|
| |
grammatton Müptela
| Konu: Geri: haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu C.tesi Ocak 27, 2007 11:25 am | |
| pazar günü kursda buluşup hep beraber oraya gidiyoruz arkadaşlar kalkış saati saat : 10.00 | |
|
| |
adem yener müdavim
| Konu: Geri: haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu C.tesi Ocak 27, 2007 10:15 pm | |
| sağolasın ataman tşkler eyüp | |
|
| |
Bilgen Yeni Uye
| Konu: Geri: haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu Paz Ocak 28, 2007 1:10 am | |
| Tesekkur ederim arkadaslar . Pazar gunu odul toreninde gorusmek uzere. | |
|
| |
gbahar Yeni Uye
| Konu: Geri: haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu Paz Ocak 28, 2007 9:55 pm | |
| ataman gidelim demişsin ama sen yoktun! çok güzel bir gündü organizasyon hariç.... | |
|
| |
Bulent Admin
Mesaj Sayısı : 229 Yaş : 47 Yaşadığı yer : İstanbul Kayıt tarihi : 01/11/06
| Konu: Geri: haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu Paz Ocak 28, 2007 10:45 pm | |
| Evet ataman sen yoktun dersler yoğun galiba. Gülbahar sana katılıyorum gün çok güzeldi ama organizasyon sıfırdı hele o birinci gelen fotoğraf ben hiçbirşeye benzetemedim. Sedefin fotoğraflarınıda unutmamak lazım 5 fotoğrafıda sergilenmiş. Azizeyi' de unutmamamak lazım onunda fotoğrafı güzeldi. Bende 7 fotoğraf vermiştim ama sergilememişler bile Aydemirin fotoğraflarını görmedim ama hocamız tek geçiyordu onu onun bile fotoğrafları yok Artık birdahaki sefere Gelen herkese teşekkürler en kısa zamanda fotoğraflarıda ekleyeceğim | |
|
| |
aydemirya Müptela
| |
| |
grammatton Müptela
| Konu: Geri: haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu Ptsi Ocak 29, 2007 10:46 am | |
| neye göre birinciyi belirlemişler hala çözemedim hiç bir estetik göremedim hocamızda aynı fikirdeydi sağlık olsun hepimiz için bi deneyim oldu pazar günü gezi güzeldi gelmeyen arkadaşlar ataman özellikle nerdeydin yokluğun belli oluyordu | |
|
| |
meliha Müptela
| Konu: Geri: haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu Ptsi Ocak 29, 2007 2:26 pm | |
| ödül alanları tebrik ediyorum.. verenleri ( yani organizasyonu) kınıyorum 1. lik yanlış kişiye verilmişti olsun nice yeni yarışmalar olacak denemeye devamm arkadaşlar | |
|
| |
vetataman Müptela
| Konu: Geri: haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu Ptsi Ocak 29, 2007 10:25 pm | |
| pazartesi radyoloji sınavım vardı çalılştım hayretler verse de geçiyorum. ama sadece radyolojiden daha açıklanmadı ama geçerim herhalde. bir soru vardı radyolojik görünütünün netliğini ve boyutunu etkileyen faktörler diye: cevap exposure ışınlama süresinin mA ya oranı, gridlerin ayarı(polarize filtrenin aynısı) gerçek diyaframın büyüklüğü, cisim odak cisim kaset fim uzaklığı kV bu flaş oluyor. bir de developer içinde ne vardı diye soruyordu sodyum sulfit | |
|
| |
Bilgen Yeni Uye
| Konu: Geri: haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu Ptsi Ocak 29, 2007 10:31 pm | |
| Arkadaslar merhaba. Dunku organizasyon hepimizin düsündügü gibi kötüydü.Birinci seçilen fotograflara gelince , o kadar da super fotograflar degillerdi ve bence bizlerde bu fotografların daha guzelleri bile vardı.. Neyse . Fotograflarımdan bir tanesinden mansiyon almam ve bir baska fotografımın daha sergilenmesi tabiki beni mutlu etti .Fakat benim asıl düsüncem o sahneye çıkıp hepimiz adına öncellikle hocamıza daha sonra da Sefaköy ISMEK' e bizlere böyle bir etkinilk sagladıkları için teşekkür etmekti. Neyse önemli degil.Hocamıza zaten teşekkürlerimizi her zaman sunuyoruz.İnsallah başka yarışmalarda başarılı olmak dilegiyle. | |
|
| |
grammatton Müptela
| |
| |
AzE Müptela
| Konu: Geri: haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu Salı Ocak 30, 2007 1:00 pm | |
| evet arkadaşlar pzar gunu güzeldi bizim etkınlığmz,ama ordaki etkinlik organızasyon görüntüde güzel olsa da bozuktu.katılıyrm 1. 1.liği hak etmiyrdu en azından o fotosuyla satın alma ödülünü ben de çok hak etmiyrm doğrusu:) daha iyileri vardı.acemileri mi sevindrdiler ne.. | |
|
| |
AzE Müptela
| Konu: Geri: haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu Salı Ocak 30, 2007 1:12 pm | |
| evet bilgen hocamıza ordan teşekkür edilmesini isterdk.ama ne yapalım burdan teşekkr edriz..ercan hocam verdiğinz vereceğinz bilgiler için TEŞEKKRLER(site de pek görmesek de kendisini:) | |
|
| |
AzE Müptela
| Konu: Geri: haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu Salı Ocak 30, 2007 1:21 pm | |
| dünkü aşura günü de ilginçti arkadaşlar.farklı kareler yakalamaya çalıştık o soğukta, ama bakalım... | |
|
| |
meliha Müptela
| Konu: Geri: haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu Salı Ocak 30, 2007 1:24 pm | |
| demek gittiniz aşure gününe tabi insan tatil olunca 15 gün nereye gideceğini şaşırır dimi azize ve gülbahar | |
|
| |
Bulent Admin
Mesaj Sayısı : 229 Yaş : 47 Yaşadığı yer : İstanbul Kayıt tarihi : 01/11/06
| Konu: Geri: haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu Salı Ocak 30, 2007 1:28 pm | |
| Bende katılıyorum Meliha' ya 15 gün tail olunca şaşırmamak elde olmaz heralde | |
|
| |
aydemirya Müptela
| Konu: Geri: haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu Salı Ocak 30, 2007 1:36 pm | |
| ewet arkadaşlar asure günü çok güzeldi 6 makara harcanım (inş.bişiler çıkar ) ama ordaki potansiyelin farkında herkes bi sürü fotoğrafçı gelmişti,gelmeyen arkadaşlar çok şey kaçırdı | |
|
| |
meliha Müptela
| Konu: Geri: haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu Salı Ocak 30, 2007 1:40 pm | |
| çalışıyoruz üzgünüz kaçırdıklarımız için ama çektiğiniz 6 makara filme bizi orada hissetirirsiniz sanıyorum aydemir bey merak ettim şimdi ne zaman görcez çektiklerinizi? | |
|
| |
AzE Müptela
| Konu: Geri: haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu Salı Ocak 30, 2007 1:42 pm | |
| oo daha biziim 2 ay tatılimiz var o zaman keyfimize diyecek yok.öğretmen olmak varmış dimi:)) evet aydemir o gunn farklılığını herkes farkındaymş gidince farkettk | |
|
| |
Bilgen Yeni Uye
| Konu: Geri: haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu Salı Ocak 30, 2007 1:48 pm | |
| evet arkadaslar dunku asura hakkinda size katiliyorum,guzeldi . iyiki gitmisiz ki ben atmosferden cok etkilendim .guzel kareler yakaladigima inaniyorum bakalim insallah baskilarini hep birlikte yapariz. | |
|
| |
grammatton Müptela
| Konu: Geri: haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu Salı Ocak 30, 2007 3:34 pm | |
| inş. gittiğinize değişmiştir arkadaşlar dün hava çok soğukdu biz gelemdik ah bu işler ahhh neden böyle çok çalışıyoz bilmiyom ne olcek bizim halimiz | |
|
| |
meliha Müptela
| Konu: Geri: haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu Salı Ocak 30, 2007 5:31 pm | |
| ne mi olcak dünyayı kurtarıcaz ya kimileri çalışır kimileri gezer biz ikisini de yapmaya çalışıyoz zor oluyo pek tabiki pazar yetmiyo haftada 2 gün izin veren bi iş bulucam yada hiç çalışmasammı :p | |
|
| |
erdogandasdemir acemi
| Konu: Geri: haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu Salı Ocak 30, 2007 6:04 pm | |
| olsun bee hayat yine de güzel ha buarada ben ne zaman müdavim olacam buradan yetkililere sesleniyorum görüşürüz senle bülent bana yaptıklarını un utmadım daha fotoğrafım yok diye yapıyon dimi biliyorsun sessiz atın çiftesi pek olur.............................. | |
|
| |
| haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu | |
|