Konu: Geri: haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu Perş. Şub. 01, 2007 2:08 am
ya ne aşuresi ya bir komşum bile yok aşure getircek annem de kırgızistan gitti r okuldaki projemi daha önce pis amerikanlar yapmış üüüüüü üüüüüü yeni sevgilim de terketti köpeğim bile beni sevmiyo
Bulent Admin
Mesaj Sayısı : 229 Yaş : 47 Yaşadığı yer : İstanbul Kayıt tarihi : 01/11/06
Konu: Geri: haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu Perş. Şub. 01, 2007 11:31 am
vah sana ataman yazık yauw üzülme üzülme hepsi geçer
meliha Müptela
Konu: Geri: haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu Perş. Şub. 01, 2007 12:08 pm
ataman senin için üzüldüm aşure bulunur o problem diil yeni proje de bulunuz annen de döner yeni sevgilin için bişey diyemiycem dönermi dönmezmi allah bilir
Bulent Admin
Mesaj Sayısı : 229 Yaş : 47 Yaşadığı yer : İstanbul Kayıt tarihi : 01/11/06
Konu: Geri: haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu Perş. Şub. 01, 2007 12:35 pm
Arkadaslar islerden fotograflari ekleyemedim ancak yukleyebiliyorum. Geri kalan fotograflar arkadasin makinasinda o da yurtdışında oldugundan ancak şubatın 10 undan sonra ekleyebileceğim fotoğrafları
AzE Müptela
Konu: Geri: haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu Cuma Şub. 02, 2007 2:44 am
gittiğimiz yerlern ve gördüğümüz kişilern ıspatı!bazıları
bülent de tek çektrdiğini sanıyrdu herhalde,hepimiz içindeymişiz:)
haliç konulu yarışmadan ödülle dönen ADEM'İ ve BİLGENi kutlu